Fremstilling af Diablopladen

Diablosteel er et dansk produceret pizzastål.

Både vores Diabloplade, vores pizzaspade og trækasse er udviklet og fremstillet i Danmark. Det er vi selvfølgelig stolte af, og vi har da også en lang bedre kontrol at vores produkter lever op til vores krav.
Pladen er af massivt stål og vi har fundet frem til at denne ståltype er ideel til ovnen. Vi får det laserskåret og sandblæst i Sønderjylland

Kasserne til vores pizzastål

Innovativ kassetænkning

Kassen som dit pizzastål kan leveres i, er gennemtænkt til mindste detalje.

Kassen bliver fremstillet på det yderst dedikerede forsorgshjem Dalhoffsminde i Haderslev. Dalhoffsminde er bosted, hvor boligløs og socialt udsatte kan bo i trygge rammer, og hvor stedets medarbejdere driver forskellige værksteder, hvor beboerne kan få lov at arbejde.

Bl.a. med fremstillingen af vores kasse.

Kassens låg trækkes helt af, og i kassen, ved siden af pladen, finder du et håndtag, som kan sættes på låget, så det bliver til en pizzaspade.

Kassen til vores pizzastål brændemærkes.

Herefter bliver den brændemærket med vores logo og pakkes.

Voila: Pizzastål og innovativ kassetænkning.

Vi har lagt stor vægt på at vores produkter er praktiske, funktionelle og fylder så lidt som muligt. Vi synes den smukke kasse pynter i køkkenet, samtidig med, at den ikke alene er praktisk, men også har tjent et godt formål i sin fremstilling.

Vores pizzastål skal rumme kærlighed

Vi elsker mad. Og vi elsker at lave den, og mad lavet med kærlighed og god tid, smager bare bedre.

Derfor har vi også valgt, at fremstillingen af vores pizzastål skal rumme en historie der matcher den kærlighed.

Ovre på vores facebookside kan du følge med i fællesskabet. Her kan du ikke bare mærke vores kærlighed til god mad, men også få ideer og inspiration fra vores mange følgere og venner, der gerne deler deres billeder og opskrifter.