Produkter

Diablospaden

349,00 DKK

GRATIS RETUR PÅ ALLE ORDRER!

Professionel pizzaspade af træ med stålsnude. God balance. Lækkert håndlavet finish med lædersnøre.

Professionel pizzaspade af træ med stålsnude. God balance.

Pizzapaden er af træ og er metalspaden overlegen, da spaden kan gnides med durum- eller semolamel inden brød og pizzadej lægges på. På en metalspade vil semolaen eller drum glide af. Metalsnuden gør det nemmere, at få fat i den bagte pizza eller brød brød/pizza.

Mål: 35×42 cm. som passer til målene på Diablopladen. Grebet er 50 cm. langt.

Vi får produceret pladen på det yderst dedikererede forsorgshjem Dalhofsminde i Haderslev.

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): 1012 Kategori:

Beskrivelse

  1. Professionel pizzaspade af træ med stålsnude. Spaden har en god balance og er designet til at udnytte arealet optimalt på vores bagestål Diablo PRO og Diablo Family.

Pizzapaden er af træ og er en metalspade overlegen, da spaden kan gnides med durum- eller semolamel inden brød og pizzadej lægges på. Den grovere meltype virker som små hjul og gør, at pizza- eller brøddejen triller let over på bagestålet. Vi får produceret spaden på det yderst dedikererede forsorgshjem Dalhofsminde i Haderslev. Mål: 35×42 cm. som passer til målene på Diablopladen. Grebet er 50 cm. langt. Metalsnuden gør det nemmere, at få fat i den bagte pizza eller brød brød/pizza.

Spaden er designet med inspiration fra en italiensk pizzabager vi mødte i Tivoli. Han havde medbragt sin spade fra støvlelandet og havde brugt den samme i over 30 år!

Yderligere information

Vægt .9 kg
Størrelse 43 × 35 × 3 cm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi kommer løbende med gode forslag til hvordan du kan bruge dit bagestål, nye og
spændende opskrifter samt gode tilbud.